1.10.2009

Päivä melkein VIP:nä

Vietin eilisen päivän työnantajan järjestämässä terveystarkastuksessa. Tähän asti olen käynyt vuosittain työterveysasemalla verikokeissa ja saanut lähetteen parille erikoislääkärille. Nyt valitsin laajemman tutkimuksen, koska sellaista minulle ehdotettiin. Oikeastaan sitä ehdotettiin jo kaksi vuotta sitten, mutta silloin olin niin murtuneen nilkkani lumoissa, etten totellut.

Syömättömänä ja juomattomana menin lähisairaalaan aamulla kahdeksalta. Ensin oli laboratorion vuoro ja sen jälkeen seurasi aikamoinen määrä kokeita ja lääkärikäyntejä. Koko päivän ajan minulla oli seuranani sairaalan sihteeri, joka kulki kanssani pitkin sairaalan käytäviä ja opasti aina uuteen paikkaan. Odotushuoneissa en joutunut pitkään istumaan, kun minut kutsuttiin sisään muitten potilaitten ohi. Tuntui kyllä aika erikoiselta ja vähän nolottikin.

Viimeisen tutkimuksen aikana jouduin jostain syystä odottelemaan lääkäriä muutaman minuutin ja hoitaja pyysi monta kertaa anteeksi, kun ei voinut kutsua minua sisään aikaisemmin. Ei haitannut yhtään, mikäs kiire minulla.

Päivän lopussa minut saateltiin ulko-ovelle ja varmistettiin seuraava aika. Marraskuussa menen kuulemaan tuloksia ja käyn läpi vielä pari tutkimusta. Täytyy sanoa, että sairaala piti minusta kyllä hyvää huolta. Tunsin itseni ihan VIP:ksi. Toisaalta sairaala saa varmaan näistä terveystarkastuksista aika hyvän korvauksen, joten kyllä kai kannattaakin pitää mahdollisista tulevista potilaista hyvä huoli.

Monesta ikävästä tutkimuksesta huolimatta päivästä jäi hyvä olo. Taidanpa mennä taas kolmen vuoden kuluttua leikkimään Erittäin Tärkeää Henkilöä.

5 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

Oi, miten hienoa. Pääsisinpä tuollaiseen terveystarkastukseen.

Nattuli kirjoitti...

Hienoa, että olet saanut noin hyvää palvelua! Varo vaan, ettet tule vainoharhaiseksi kun lääkärit luettelevat kaikki pikkuviat. Kukaan ei ole täydellinen, joten turhasta ei kannata huolestua.

Kootut terveysuutiset: http://kookas.fi/news/135

Tuija kirjoitti...

Famu: Olin kyllä positiivisesti yllättynyt ja vieläkin hyvällä mielellä.

Nattuli: Kiitos kommentista :) Taitaisi olla aika helppoa tulla luulotautiseksi ja vainoharhaiseksi, jos kaikkea uskoo, mitä kirjoitetaan. Siksi välttelenkin sellaisten lukemista.
Eilen jokainen lääkäri sanoi kaiken näyttävän normaalilta, joten enpä viitsi huolehtia.

Eeva kirjoitti...

Vaude, aika hieno käynti! Montako tuntia meni aikaa?

Ja kiitos kiitos, paketti on tullut perille!! Suklaan kohtalosta en osaa sanoa, luulen kyllä äitini syövän ne :D :D

Tuija kirjoitti...

Eeva: Seitsemän tuntiahan siinä touhussa meni. Kyllä se työstä kävi.

Hyvä, kun paketti on mennyt perille. Eiköhän sitä suklaata saa lisää, jos paketissa olevat "katoavat" :o))