21.2.2011

Sainpas sen minäkin!

Mikä mahtaa vaivata, kun kurkku on kipeä, nenä vuotaa ja on tukossa kuten korvatkin, jotka eivät tosin vuoda? Lisätään tähän vielä ilman syytä itkevät silmät ja käheäksi muuttunut ääni, niin siinähän se on, kauan odotettu flunssa!

Syksystä saakka olen iloinnut, kun olen pysynyt terveenä vaikka työkaverit ympärillä yksi toisensa jälkeen ovat poteneet ja joutuneet jäämään kotiin sairastamaan. Mutta nyt olen ilmeisesti iloinnut tarpeeksi, sillä perjantaina se alkoi. Sunnuntaina keitin chilillä, korianterilla ja valkosipulilla maustettua kanakeittoa ja olin ihan varma, että olisin sillä saanut pelotetuksi taudin hiiteen. Eihän siinä niin käynyt.

Tänä aamuna kyllä lähdin töihin, mutta kesken päivän oli kotiin palattava. Henki ei kulje - no, kulkee se, mutta huonosti - ja nenä on niistämisestä lähes irti. Kaipa nyt on minun vuoroni tautia potea. Aamulla menen kysymään omalääkäriltä reseptiä ihmeitä aikaan saavaan flunssalääkkeeseen. Luultavasti lääkäri kuitenkin käskee minun vain levätä muutaman päivän ja nauttia kuumia juomia. Tuskin apteekin hyllyltä flunssaviruksen voittanutta droppia vielä löytyy.
Tältä se vähän näyttää, yksi niistä miljoonista flunssaviruksista, joita tällä hetkellä majoitan (ja levitän).

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Paranemista pian ja hyvää oloilua sinulle rauhassa taudin "voittamiseksi"-Toivottavasti saat lomaa tarpeeksi ja kunnon lääkettä-
mukavaa täällä sinulla .Kiitos kun tulit käymään niin löysin tänne.
Monin lämpöisin terveisin
maria

Tuija kirjoitti...

Kiitos Maria ja kiva, kun löysit tänne. Eiköhän tämäkin tauti muutamassa päivässä katoa.

Unelma kirjoitti...

Lepoa ja lämmintä juotavaa, sehän se perinteinen lääke on. Me olemme säästyneet flunssalta vielä toistaiseksi. Valkosipulia on syöty ja ylimääräiset kalaöljykapselitkin on otettu. D-vitamiinin saantisuosituksia on täällä pohjan perillä nostettu. Olen aina luullut, että c-vitamiini torjuu flunssaa, mutta eihän se yksin.
Voimahali vaan täältä. :-)

Tuija kirjoitti...

Kiitos Unelma,kyllä olenkin levännyt. Alkaa jo väsyttää tämä nukkuminen :)