28.11.2011

Sadetta ja sumua

Kävin viikko sitten ystäväni Evan kanssa Antwerpenissa kuuntelemassa ja katsomassa vuosien takaista suosikkilaulajaani Sadea. Olipa hieno elämys! Sanonta vuosien vaikutuksesta viiniin ja naisiin pitää ainakin tässä tapauksessa kyllä paikkansa, eivät ole vuodet Saden ääntä huonontaneet. Ja mikä show! Niin tyylikästä ja visuaalisesti näyttävää konserttia en muista ennen seuranneeni. Minulla ei kameraa ollut mukana, mutta sain Evalta luvan käyttää hänen ottamiaan kuvia.


Anteeksi vaan kaikki te keski-ikäiset miesmuusikot, jotka musiikillanne ilahdutatte meitä tavallisia ihmisiä, mutta ei keskellä lavaa kitaran kanssa seisominen ole mitään verrattuna Saden ja hänen yhtyeensä esiintymiseen.


Kotiin lähtiessämme oli koko maailma sankan sumun peitossa. Sain oikein tosissani pitää huolta, että ajoin tiellä enkä pientareella. Onneksi oli sen verran liikennettä, että edellä ajavan takavalot näyttivät vähän reittiä. Taisi olla samoja ongelmia muillakin. Ihan kotini lähellä tuli auto vastaan vasenta kaistaa. Kuski ehti minut kuitenkin nähdä, kun tajusi kääntää ratista oikealle ja vältimme törmäyksen.

Tässä teille vielä hetki Sadea (Sadetta?)


4 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Mukavaa Lucian päivää. :-)

Maria kirjoitti...

Sade on paras!Kiitos konserttiterveisistä ja oikein hyvää joulua sinulle!

vilukissi kirjoitti...

On se Sinullekin annettu
tehtävä
jouluna ja joulun jälkeen:
iloksi Sinutkin
on tarkoitettu
iloa viemään
valoa pimeään
hymyä
hyvää sanaa.
Kukaan ei niin köyhä
ettei jaettavaksi
ystävällisyyden lahjaa
kukaan ei niin rikas
ettei sitä tarvitsisi.
Ilo annettu jaettavaksi
valo vietäväksi eteenpäin.

Hyvää Joulua
ihmiset-
Iloa
Valoa
Rauhaa.

Tuija kirjoitti...

Kiitos Unelma, Maria ja vilukissi, ja onnellista uutta vuotta!