8.4.2011

Hevosurheilua

Nyt peukut pystyyn! Löin tänään ihan ensimmäistä kertaa elämässäni vetoa hevoslaukkahyppyjuoksukilpailun voittajasta. Huomenna on jokavuotisen Grand Nationalin aika ja meillä töissäkin britit kiertelivät vedonlyöntilista mukanaan.

Pistin peräti 2 euroa likoon, ja jos valitsemani hevonen voittaa, saatan olla pian 50 euroa rikkaampi. Eli ei me suurista summista pelata, ihan leikkimielellä vain hullutellaan. Minun voittajahevoseni on 9-vuotias irlantilainen ja nimeltään Cant Buy Time. Katsoin juuri äsken hummani voittajakertoimen, joka on 100/1 eli ei taida heppa olla porukan paras juoksija. Mutta ohjastajalla (onko se hevosen selässä istuva henkilö ohjastaja?) on hauska vihreä-valkoinen raitapaita päällään, joten ainakin väri-iloa riittää.

En tiedä, ehdinkö koko juoksua huomenna seuraamaan, mutta eiköhän tulokset netistäkin myöhemmin löydy. Huomenna jännitetään!

5 kommenttia:

Jaunde kirjoitti...

Jockey?
Ja eihän sitä koskaan tiedä, jos se yllättääkin :) Aina on toivoa!

Unelma kirjoitti...

Hyvää arvausonnea vaan!

Wappu ja Opri kirjoitti...

Juu jockey se on.
oot yhtä hurja uhkapeluri ku mäkin :). Suunnittelin tänään Suomessa ajettavaan Prix Etain D'Royal-kisaan hurjaa kaksaria (pitää arvata kaks ekaa hevosta), mutta laittamatta jäi. Nyt harmittaa jos ne voittaiskin...

Heidi

Wappu ja Opri kirjoitti...

Ei onneks tullu toi mun kaksari...
Ja kisan nimi meni hieman väärin, Prix d'Etain Royal piti kirjoittaa
Mites Tuija sun veikkaukset?
Heidi

Tuija kirjoitti...

Joo, jockeyhän se on kai sitten suomeksikin.

Ei tullut voittoa tänne eilen. Valitsemani voittajasuosikin kisa tyssäsi 18. esteeseen, kun meni siinä nurin. Voittajaksi kiri Ballabrigs (myös irlantilainen), joka ainakin omistajansa mukaan on ihan huippuhevonen.

Minun veikkaajaurani oli tässä - ellei joku taas yllytä ensi vuonna mukaan :)