 Taas kerran valmistin perinteisesti lammasta eli täytin  lampaanviulun - poistin toki luun ensin - fetajuuston, rosmariinin,  timjamin, valkosipulin yms. yms. sekoituksella. Annoin sen marinoitua  parisen päivää ja eilen paistoin 125 asteen lämmössä kunnes liha oli 70  asteista. Yllä osa paistista juuri maustettuna ja napakasti  sidottuna.
Taas kerran valmistin perinteisesti lammasta eli täytin  lampaanviulun - poistin toki luun ensin - fetajuuston, rosmariinin,  timjamin, valkosipulin yms. yms. sekoituksella. Annoin sen marinoitua  parisen päivää ja eilen paistoin 125 asteen lämmössä kunnes liha oli 70  asteista. Yllä osa paistista juuri maustettuna ja napakasti  sidottuna. Mainitsinko jo rosmariinin, yhden mieliyrteistäni? Tuo oli vielä eilen  sisällä, nyt se nauttii auringosta ja muiden yrttien seurasta ulkona.
Mainitsinko jo rosmariinin, yhden mieliyrteistäni? Tuo oli vielä eilen  sisällä, nyt se nauttii auringosta ja muiden yrttien seurasta ulkona. Salaattiakin toki tein. Siihenkin sotkin feta-juustoa, joka myös on yksi  suosikkini. Harmi, kun kuvan terävin kohta tuli vähän kuvan alalaitaan.  Ei ole valokuvaaminen helppoa, ei.
Salaattiakin toki tein. Siihenkin sotkin feta-juustoa, joka myös on yksi  suosikkini. Harmi, kun kuvan terävin kohta tuli vähän kuvan alalaitaan.  Ei ole valokuvaaminen helppoa, ei. Palanpainikkeeksi ostin edullista, portugalilaista punaviiniä.  Kokkauksissani oli sen verran paljon valkosipulia, ettei oikein ollut  väliä, oliko viini halpaa vai kallista. Pääasia, että oli tuhtin makuista.
Palanpainikkeeksi ostin edullista, portugalilaista punaviiniä.  Kokkauksissani oli sen verran paljon valkosipulia, ettei oikein ollut  väliä, oliko viini halpaa vai kallista. Pääasia, että oli tuhtin makuista. Tässä teille bonukseksi valkosuklainen pääsiäispupu. Vielä en ole söpöliiniä syönyt.
Tässä teille bonukseksi valkosuklainen pääsiäispupu. Vielä en ole söpöliiniä syönyt.Näitä pääsiäismakrokuvia tuli nyt vähän enemmän kuin yksi, mutta katsokaa vain ne, mitkä kiinnostavat. Täältä löytyy lisää tämän viikon makrokuvia.
7 kommenttia:
Tosi upeat ja herkulliset kuvat.
Aamusilmät luki otsikosta, että "Pääsiäisenä keitossa" ja eka kuva vaikutti sen perusteella aika hurjalta... ;D
Pupu on suloinen! En raaskisi sitä syödäkään!
Tuoksuu ihanalle tuo sinun lampaanviulusi.
Fetasalaatti on minunkin suosikkiani.
Kiirastorstaina meilläkin syötiin lammasta. Haudutin rautapahassa uunissa lammaskaalia, oli tosi hyvää.
Suklaa korvattiin tänä pääsiäisenä rahka herkuilla.
Herkullisen näköistä, rosmariini ja
timjami, tykkään.
Pupun katse on sellainen, että
taitais jäädä syömättä. Lutunen.
Vaarallista tulla nälkäisenä kurkkimaan tällaisia...Nammmmm ☺
En osaisi tehdä lampaalle mitään, siis sen lihallekaan. Ihailen aina ihmisiä, jotka ovat melkein kokkeja jo syntyessään!
Kiitos kommenteista kaikki yhteisesti. Nyt vasta huomasin, etten ollutkaan teille vastannut.
Tuli yksi ilta kova makeanhimo, mutta onneksi oli tuo pupu. Ei ole enää :(
Lähetä kommentti