19.6.2011

Kuusikin kukkii

Pihalla tapahtuu outoja. Tänään rankkasateen jälkeen pihakuusi alkoi kukkia. Ovatkohan juhannustaiat ottaneet varaslähdön?

Hui, hai! Ei suinkaan! Minä vain vähän askartelin ja pitihän siitä kuva ottaa. Meillä on taas töissä taas osaston yhteinen poissaolopäivä (*. Tällä kertaa lähdemme Antwerpenin suuntaan ja aamupäivän vietämme hyväntekeväisyysjärjestön tiloissa auttamassa. Onneksi työtehtävistä oli varaa valita. Minä en keittele hilloa tai suklaata saatikka sekoittele saippuaa. Valitsin lastenpeittojen ompeluryhmän, osallistun seinien maalaamiseen ja yritänpä ehtiä rakentamaan liitutaulujakin.

Tuo kukka-perhos-seppele on iltaa ja Shakespearen Kesäyön Unelma -teemaa varten. Vielä pitäisi löytää joku vaatekappalekin seppeleelle seuraksi. Olisiko kenelläkään mitään vinkkejä? Pitkän, kesäisen hameen omistan, mutta joku pusero-/paitasysteemi vielä tarvittaisiin.

Ennen iltaa saamme vielä tutustua, kuinka sujuu virkamiehiltä lip dub. Jaa, ettette tiedä, mitä se on. En minäkään tiennyt ennen kuin otin selvää (enkä vieläkään tiedä, mitä se on suomeksi). Lip dub on vähän kuin karaokea, mutta kukaan ei laula. Teemme musiikkivideoita niin, että musiikki ja laulu kuuluu taustalla, meidän tarvitsee vain väännellä suuta. Kerron myöhemmin, miten meni ja oliko hauskaa ja ennen kaikkea, saimmeko mitään aikaiseksi.

*) Ensimmäisestä poissaolopäivästä voi lukea täältä.

6 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Mukavan tuntuinen poissaolopäivä
teille on tulossa.
Hauskalta kuulostaa tuo Lip dub:)
Kiva lukea sitten miten meni.

Pusero voisi olla, kauniisti
laskeutuva "keijumainen" tunika.
Seppele päässä, helmat liehuen
liitelet juhannusyön taianomaisessa
metsässä...
Iloista poissaolopäivää!

Maria kirjoitti...

Juu minäkin ajattelin tunikaa joka voisi olla liehuva sellainen eripituinen helmastaan-aaltoileva.Ihania suunnitelmia sinulla siellä!Hyvää kesän aikaa♥

Unelma kirjoitti...

Seppele on kaunis ja värikäs, niinkuin kesäkin.
Mukavaa poissaolopäivää!

Tuija kirjoitti...

Oli kyllä kiva juhannusaatto ja poissaolopäivä. Paljon olisi kerrottavaa ja raportoitavaa. Kuviakin tulee kunhan ehdin. Nyt pakkaan autoa lomamatkaa varten. Hauskaa kesää!

Unelma kirjoitti...

Hei Tuija!

Tulin toivottamaan hyvää syksyä. Olen vähän kaipaillut sinua.

Tuija kirjoitti...

Hyvää syksyä sinullekin Unelma! Kyllä minä vielä takaisin tulen kunhan taas osaan tai jaksan kirjoittaa.