4.5.2010

Kohtalo näyttää keskisormea

Kävin tänään taas esittelemässä lähes kolme vuotta sitten murtunutta nilkkaani sairauskassan tarkastuslääkärille. Mies totesi, että jalka on sellainen kuin on eikä taida ikipäivänä muuksi muuttua. Sain kyllä lähetteen röntgeniin, mutta rtg-lausunnon jälkeen tämä tapaturma-asia suljetaan ja siirretään arkistoon pölyttymään. Nilkka saa rauhassa särkeä ja turvota ja olla tahtooni taipumatta. Jos sitä vielä joskus hamassa tulevaisuudessa tarvitsee operoida, kaivetaan kansioni takaisin päivänvaloon.

Muutama päivä sitten halusin muistella, kuinka nilkkaa aikoinaan hoidettiin ja kurkistin vanhaan nilkkablogiini. Yllätys oli suuri, kun kirjoitusteni sijaan näytölle ilmestyi sivullinen pikavippilinkkejä. Yritin etsiä blogiani useilla muilla tavoilla, mutta aina tulos oli sama: Ota lainaa ja maksa takaisin mieluiten heti.

Aikoinaan bloginoviisina olin valinnut ylläpitäjäksi m-y-b-l-o-g-p-o-s-tin .net-loppuisena (väliviivat hakukoneiden hämäykseksi :)) En koskaan oikein pitänyt sen toiminnasta, mutta en toiseksikaan vaihtanut, kun nilkan tarinan piti kestää vain vähän aikaa. Tarkastin vielä sähköpostistanikin, josko olisin saanut ylläpitäjältä lopetusilmoituksen. Ei siellä mitään ollut. Blogini on nyt ilmeisesti kadonnut sinne kuuluisaan bittiavaruuteen. Harmi, olisin mielelläni silloin tällöin muistellut tapahtunutta ja saamaani hoitoa. En muuten löytänyt yhtään ko. ylläpitäjän blogia, pelkkää vippiä vain.

Voisikohan tätä kutsua kohtaloksi, kun sairauskassa siirtää tapaukseni arkistoon ja lähes samaan aikaan blogin ylläpitäjä luovuttaa IP-osoitteensa mainostajalle?

8 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Olipa harmi,että nilkkablogisi on kadonnut.

Anne kirjoitti...

Jestas!

Mulla katosi kerran sähköpostiosoite ja sen mukana yksi tärkeä viesti.

marjukka kirjoitti...

Tätä samaa minäkin ihmettelin, kun tässä yhtenä päivänä blogilistalle päivittyi kirjoitus tuohon blogiisi ja menin katsomaan, niin sieltä tosiaan tupsahti nuo pikavippilinkit?
Erikoista!
On se kummaa, ettei tämän päivän konsteilla pystytä saamaan tuota kipua pois nilkastasi ;D

Tuija kirjoitti...

Unelma: Harmittaa tosiaan blogin katoaminen. Voi olla, että olen tallentanut joitakin postauksiani, mutten varmasti kaikkia.

Anne: Sähköpostin katoaminen olisi jo lähellä katastrofia.

marjukka: Nilkkavaivaa minäkin ihmettelen. Pitäisi varmaan juosta usealla lääkärillä ja yrittää etsiä se paras. Vaikka mistä niistä maallikko tietää ja aikaakin sellainen veisi.

Avletto kirjoitti...

Tämän päivän ja eilisen konsteista suosittelen Osteopatiaa.Oon saanu apua kipeytyneeseen polveeni, oikeen käyny Belgiassa hoidattamassa 4v sitten . Teillä Belgiassa onkin paljon laadukkaita klinikoita ja alan kulttuuria.
Osteopaattien koulutus kestää 5 vuotta ja siinä ajassa oppii tuntemaan luuston ja sen toiminnan.

Ainakii mun omaosteopaatti :), suuri Norjan ja valaitten ystävä ja kyläämme mielistynyt, osaa niin nähdä ne viat. Sitten selostaa syyt ja seuraukset, niin ettei vaivansa kanssa tunne olevansa kaiken lisäksi vaivaksi.

Niillä on klinikka Ardenneilla. Jos googletat,ettei mene suoramainonnaks, Sofie Colpaert, niin löydät sen ja Maartenin putiikin.
Paranemisia

Avletto kirjoitti...

Vitsit, nyt vasta sivujasi tutkiessa tajusin. En oo aiemmin täällä kuin pistäytynyt. Osteopaattini on kotoisin
Bruggestä ja sen klinikka oli aiemmin siellä, Sint Michielsissä.

Muuten norjalaista koljaa, voipi olla meiän pyytämää, Ainakin niitä meiän kylän kaloja saa tilaamalla, voi ostaa niillä tienoilla sijaitsevasta kalakaupasta Vijshandel de Dolfinista.
Erittäin hyvin hoidettu kauppa.

Minuun teki Brugge ja vanhan kaupungin kapeat kujat suuren vaikutuksen, varmaan yhtä suuren kuin Støn kalastuskylä näihin ystäviini
Viime talvena kylämme sai sitt ekat pysyvät belgialaiset asukkaansa, kun yks toinen pariskunta muutti Lokerenista tänne. Niitten tunnelmia kylästämme voi lukea blogista.Winter in Norway. http://tomgreetnorway.blogspot.com/

vilukissi kirjoitti...

Tallenna nyt tätä blogiasi tikulle! Itse teen niin. Olipas sulla kanssa kokemus nilkkamurtumasta.

Tuija kirjoitti...

Kiitos Avletto, Sofie on vähän kaukana täältä, mutta pistän mietintämyssyn alle. kun seuraavan kerran käyn Bruggessa, katselen josko kalakauppa löytyisi.

vilukissi, näin täytyy tehdä, ja jonkin verran olenkin blogiani jo tallentanut.