13.5.2009

Roosa kollaasi ja uusi blogiasu

Vihdoinkin voin osallistua Inkiväärin blogissa viikoittain julkaistuun värikollaasihaasteeseen! Tällä viikolla nimittäin värinä on roosa ja minulla noita vaaleanpunaisia kuvia tuntuu olevan yllin kyllin. Mistäs muualta roosaa paremmin löytääkään kuin ruusuista, jotka ovat lempikukkiani. Kuvan ruusut ovat joko omasta puutarhasta tai Coloman ruusutarhasta. Onhan tuossa joku muukin vaaleanpunainen kaunotar: persikka- ja kirsikkapuun kukkia sekä syreeniä.

Mahtaako kukaan uskoa, jos sanon, etten oikeasti edes tykkää vaaleanpunaisesta?Joku tarkkasilmäinen on tainnutkin jo huomata, että blogiini on tullut kesä. Halusin vaihtelua blogipohjaan ja Keisarin uusista vaatteista löytyikin taas jotain minun makuuni. Järven pinnalla viipyy vielä öinen usva, aamuaurinko puitten latvoissa herättelee kesäpäivään. (Loman alkuun 1,5 kk)

9 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

Sinulta löytyi suloista roosaa. Tunnelmallinen uusi pohja.

Unelma kirjoitti...

Kauniin pohjan olet laittanut, todella kesäisen. Ruusut ovat aina kauniita, olipa väri mikä tahansa. Hienon tasapainoisen kollaasin olet rakentanut.

Inkataika kirjoitti...

Valtavan kaunis kollaasi. Keskiosan kirsikkapuut saa 10+, koska rakastan niitä!

Sirpale kirjoitti...

Voi miten upeita kukkasia! Tämä roosa on ollut kyllä hyvä valinta väriksi, niin kauniita kukkasia on monella ollut esillä.

savisuti kirjoitti...

Kaunista ja moninaista, kirsikkapuut hurmaavat!

aimarii kirjoitti...

Jestas, miten kaunista!

SuviAnniina kirjoitti...

Ihanaa kukkien rosa värilostoa!

Famu falsetissa kirjoitti...

Tuija!
Sinulle on tunustus blogissani.

Marjukka kirjoitti...

Vaikea on kyllä uskoa, että et tykkää vaaleanpunaisesta ;D
Kaunis tämä uusi pohja!