4.6.2009

Halvat huvit

Oli sen verran hektinen aamupäivä töissä, että tunsin ruokatunnilla tuulettumisen tarvetta. Kävelin pienen matkaa toimistolta ja jämähdin risteykseen. Kadun varrella oli talo remontissa ja iso kuorma-auto oli juuri tuomassa sinne rakennustavaraa. Koko katu oli tietenkin lähes tukossa.

Minusta oli tosi hauska seurata, kuinka autoilijat yrittivät päästä ison auton ohitse. Torvet soivat, kuskit nousivat autoistaan antamaan ohjeita tai kiljumaan toisilleen. Jalankulkijat puikkelehtivat seassa ja heristivät nyrkkejään. Mielenkiintoinen esitys. Sainpahan nauttia hienosti improvisoidusta ja värikkäästä lounasperformanssista. Tämä täytyy muistaa, kun seuraavan kerran pitää päästä jäähylle. Näillä nurkilla sattuu ja tapahtuu kaiken aikaa.

7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mä oon huvitellu tarkkailemalla meidän talon julkisivuremonttia tekeviä raksaäijiä. Aina on hauska katella ku muut tekee töitä (varsinkin ku on ite lomalla) ja sitäpaitsi suurin osa niistä on... no, ihan siedettäviä katsella ;)...

Famu falsetissa kirjoitti...

Sait katsella ilmaista ulkoilmateatteria lounaasi iloksi. Mikä sen parempaa. Osasuoritukset olivat ilmeisen hyviä.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

tja, hyvä jos ei ole kiire..

Unelma kirjoitti...

Jaa, me ihmiset "meidän Herramme muurahaiset" haluamme aina itse kulkea ensimmäiseksi kenenkään haittaamatta menoamme. Jos joku onneton sitten osuu tiellemme, niin nyrkki heilumaan.

Tuija kirjoitti...

Heidi: sullahan on leppoisat lomapäivät :)

Famu: En tiedä, oliko hommalla ohjaajaa, mutta hyvin osasivat hommansa.

Hannele: Ei ollut kiire, ei. Ruokatuntini on liiankin pitkä.

Unelma: Täällä ei ihmisillä oikein kärsivällisyys riitä mihinkään odotteluun.

marjukka kirjoitti...

Tuollaisissa tilanteissa ihmisiä on kiva tarkkailla, monenlaista "tallaajaa" löytyy. Muuten rauhallinen ihminen saattaakin tuollaisessa tilanteessa käyttäytyä aivan käsittämättömästi!

Hannele kirjoitti...

(ajattelin että kuskeilla ei saisi olla kiire)