20.11.2009

Marraskuu

Tämä marraskuu on ollut kyllä tosi outo. Päivisin on ollut niin lämmintä, että ilman takkia on tarjennut ulkona kävellä. Aamut ovat aurinkoisia ja taivas sininen. Tavallista Belgian sateista syyskeliä on saatu odotella jo monta viikkoa.


Jos säätiedotusta on uskominen, kyllä me sen oikeankin sään saamme pian. Sataa ja tuulee ja on harmaata aamusta iltaan. Hyvä kuitenkin, kun näinkin kauan on pysynyt poissa. Aurinkoinen syksy on paljon iloisempi kuin sateinen harmaus.

Jos viikonloppuna ei hirveästi sada, taidan lopultakin siirtää kesäkukat kellariin tai kompostiin. Eikös näihin aikoihin jo pitäisi ripustella jouluvaloja huurtuneiden puiden oksille?

Kuvat nappasin aamulla töihin mennessäni.

5 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

Minullakin on vielä pari petunia-ammppelia ulkona. Ovat niin kauniin vihreitä, vaikkeivät enää kukikkaan. Ripusteli silti jouluvalot yhteen pensaaseen. Täällä on tällä viikolla ollut 5-7 astetta lämmintä.

Unelma kirjoitti...

Teillä on siellä kaunis ruska-aika menossa. Täällä tuuli on jo vienyt viimeisetkin lehdet puista. Jouluvaloja odotellaan.

vilukissi kirjoitti...

Onpas kaunis ruska! Rautalangasta ja noista vaahteranlehdistä saisi nopsaan ihanan kranssin tehtyä!

Tuija kirjoitti...

Famu: Täällä petuniatkin vielä kukkivat. Tänään on ollut +16 lämmintä. Oudolta tuntuu.

Unelma: Tuuli täälläkin riipii lehtiä, mutta ne mitkä ovat jäljellä, ovat kauniin värisiä.

vilukissi: Niin saisikin, jos osaisi tehdä. Mulla ei ole aavistustakaan, kuinka aloittasin. Rautalankaa ja lehtiä kyllä on.

marjukka kirjoitti...

Täällä sitten onkin oikein pimeää ja sateista ;D!