12.2.2010

Allekirjoittaa, ei allekirjoita, allekirjoittaa, ei allek...

Kuinka voikin joskus joku minimaalisen pieni yksityiskohta viedä megalomaanisen paljon aikaa? Väänsin töissä paria lyhykäistä tekstiä ensin kolmisen päivää. Lopulta kaikkien muutosten ja korjausten jälkeen paperit olivat vain allekirjoitusta vailla, kun koko homma tyssäsi siihen.

Henkilö, jonka piti allekirjoittaa, oli työmatkalla. Ensimmäinen sijainen oli juuri ehtinyt lähteä töistä kotiin. Toinen sijainen samoin. Kolmas järjestyksessä ei suostunut allekirjoittamaan, koska alkuperäinen allekirjoittaja olikin sillä välin jo tullut, mutta oli ehtinyt lähteä jo kotiin. Jaaha, no odotetaan huomiseen.

Tänään eli eilisen huomenna allekirjoittava henkilö oli kokouksen puheenjohtajana toisaalla, ensimmäinen sijainen oli samassa kokouksessa, mutta ei voinut allekirjoittaa, koska aito allekirjoittaja oli paikalla. Toiselta ja kolmannelta ei kysytty enää mitään. Taas odotetaan.

Nyt noin kuudes satunnainen allekirjoittaja yrittää ystävällisesti työntää ensimmäisen allekirjoittajan käteen kynän ja pyytää paria nimmaria. Katsotaan, onnistuuko.

Sillä välin toisaalla odotetaan niitä kahta paperia takaisin ja toivotaan, että ne saataisiin eteenpäin vielä tänään. Jos ei saada, kulkee se posti maanantainakin. Jos menee maanantaihin, taidankin koristella lähetykset serpentiineillä sekä kissa- ja koiranaamareilla. Täällä nimittäin on karnevaaliaika täydessä touhussa ja ilo ylimmillään viikonloppuna ja alun ensi viikkoa. Saa nähdä, onko töissä ketään muita kuin minä.

Kuvilla ei ole mitään tekemistä karnevaalien tai allekirjoitusten kanssa. Otin yhtenä aamuna kännykällä kuvan metroaseman uudesta, hienosta pyöräsuojasta. Pyöriä varten on oikein valotkin.

Toinen kuva on otettu tällä viikolla sinä aamuna, kun Belgia pysähtyi. Lunta oli satanut noin 2-3 cm ja "epätavalliset liikenneolosuhteet" aiheuttivat moottoriteille yhteensä noin 1000 km:n jonot. Autot liukastelivat ojiin ja bussit jäivät varikoille. Metrot kulkivat, mutta eipä niissä paljon matkustajia ollut, kun autoilijat eivät päässeet edes parkkipaikalle, siellä se tyhjyyttään ammotti.

1 kommentti:

Unelma kirjoitti...

Todella komea pyöräkatos. Lumi on nyt aiheuttanut ongelmia monissa maissa.
Hyvää ystävänpäivää!