17.2.2010

Sanoista tekoihin

Kävin eilen kehityskeskustelua esimieheni kanssa. Viime vuonna juteltiin samoista asioista ja melkein samoin sanoin. Paljon ei ole vuodessa asiat eteenpäin menneet.

Nyt tosin tuli yllätyksenä esimieheni ehdotus ryhtyä hoitamaan melkein tyystin uusia juttuja. Hän oli sitä mieltä, että minun pitäisi ottaa yhden aihepiirin asiat täysin kontolleni. Toistaiseksi olen asiasta huolehtinut vain osittain, mutta en ole ollut oikein tyytyväinen tilanteeseen. Oikeasti vastuussa oleva henkilö ei muista aina kertoa, missä mennään. Esimieskin oli sitä mieltä, että hänen olisi hyvä olla asioista perillä ja uskoi minun olevan vähemmän ailahteleva kuin se toinen ihminen. Ehkä olenkin, en tiedä.

Ongelmana on nyt tietysti se, kuinka homma hienotunteisesti siirretään tontilta toiselle ilman, että nykyiselle vastuuhenkilölle tulisi paha mieli. Onneksi minun ei sitä puolta tarvitse hoitaa. Eiköhän esimiesten asia ole järjestää työt niin, että ne sujuvat. Nyt odottelen vähän aikaa ja jos mitään ei tapahdu, otan asian puheeksi.

4 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Toivotaan, että kaikki sujuu niinkuin toivot. :)

Famu falsetissa kirjoitti...

Tuollaiset asiat ovat vaikeita työpaikalla. Toivottavasti muutos sujuu ongelmitta.

vilukissi kirjoitti...

Kyllä esimiehellä on velvollisuus ottaa työnjohto käsiinsä ja hoitaa kaikki työnjohdolliset asiat! Uskon, että sinä et todellakaan olisi ailahtelevainen!

Tuija kirjoitti...

Kyllä asiat varmaan hoituvat juuri niin kuin pitääkin. Minulla on pätevä (ja mukava) esimies. Ainoastaan kaikista lähimmäisimmän esihenkilön kanssa joudutaan varmaan käyttämään hienotunteista diplomatiaa, mutta eiköhän hänkin ymmärrä.