12.8.2010

Punainen sohva etsii hyvää kotia

Tulin äsken kotiin hyvän ystäväni luota. Käytiin hakemassa pois joitakin hänelle lainaamiamme tavaroita. Ystäväni on tyhjentänyt kotiaan nyt jo muutaman kuukauden ajan ja vielä hänellä on kaksi viikkoa aikaa. Koti on nyt huonekaluista jo lähes tyhjä. Enää on jäljellä sohva, pari hyllyä ja keittiön jakkaraa ja vähän jotain muuta. Olohuoneeseen on kerättynä iso läjä tavaroita, jotka muuttavat hänen mukanaan kauas pitkälle.

Uuteen, valmiiksi kalustettuun kotiinsa hän voi kuljettaa vain pienen kontillisen tavaraa. Karsiminen ei ole ollut helppoa ja viimeiset esineet, joita ei voi mukaan ottaa, etsivät hyvää kotia. Meidän huushollimme uudelleen sijoittaa lakanoita, pyyheliinoja, pesuaineita, oliiviöljyä, työkalupakin, kukkaruukkuja, jatkojohtoja yms. Erityiskiitos Catille ihanasta tuoksusta! Armani mania tuo tästä lähin aina mieleeni erityisen hyvän ystävän.

Toivottavasti muutto ja matka uuteen kotikaupunkiin sujuu hyvin. Minua - ja uskoakseni monia muitakin - pelottaa Catin puolesta. Onneksi hän itse ei pelkää, eikä edes jännitä Kabuliin muuttoa. Suomalaiset naiset ovat siitä erikoisia, etteivät pienistä hötky ja pitävät jalat maassa, Afganistanissakin.

2 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Rohkea Cati! Turvallista tulevaisuutta vaan hänelle.

Tuija kirjoitti...

Rohkea ja neuvokas! Ei varmaan joudu pulaan.