12.12.2009

Kaukaisessa kylässä

Kohta on kuulemma joulu, mutta joulutunnelmasta en vielä ole saanut kiinni. En ole käynyt joululahjaostoksilla, en leiponut pipareita, en koristellut puita ja pensaita jouluvaloilla, en edes siivonnut. Taitaa tulla kiire.

Tultiinko me oikeaan paikkaa? Eihän täällä näy ketään vai onko vielä liian aikaista? Hei, katsopas, tuolla näkyy pari tyyppiä.

Hei, ketä te ootte? Hu-huu, tulkaa kaikki katsomaan, täällä on jotain outoa meneillään! Miks meille ei koskaan kukaan kerro mitään? Oottakaa, mä tuun kans! Älä töni! Äitii, mä en nää mitään, nosta! Mitä tuolla oikein tapahtuu, tulepas nyt vaari, mennään mekin katsomaan. Älkää nyt kaikki rynnätkö samaan aikaan! Kato vähän, mihin sä astut! Hysss... hiljaa siellä! Pontus puhuu.

Öhöm, tuota, (mitä mun piti sanoa?), ai niin... Tervetuloa tutustumaan pieneen kyläämme. Olemme erittäin ylpeitä, kun tänä vuonna päätitte lähteä etsimään joulutunnelmaa täältä länsirannikolta. Toivomme täydestä sydämestämme, että löydätte etsimänne. Avuksi ja pieneksi muistoksi haluamme luovuttaa teille kokoelman kylämme tunnuksia, joulusydämiä. Joten vielä kerran: Tervetuloa koko kylän puolesta! Hip-hip-hurraa!! Hip-hip-hurraa!!

Mimmille, tyttärelleen ja tämän poikaystävälle lämmin kiitos valokuvista sekä pipareiden ja possujen valmistamisesta.

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Noissa on kyllä ollut hommaa! Huh huh!

Unelma kirjoitti...

Koskaan en ole aikaisemmin nähnyt noin kauniita piparisydämiä.

marjukka kirjoitti...

En ole minäkään vielä tehnyt mitään jouluista, paitsi lauantaina Joulutorilla kävin, mutta en sielläkään ostoksilla. Mitään en ole vielä siivonnut, enkä leiponut; katsotaan kuinka käy, tuleeko joulu lainkaan ;D
Joulutunnelman sain täältä, upeita taideteoksia nuo piparit!

Kazza kirjoitti...

Aivan upeita kuvia!! Ja todella suloisia possuja :D Oikein nauru tuli niitä katsoessa. Kiitos kun jätit merkkisi blogiini. Joulumieltä ei minullakaan ollut kuin vasta nyt muutamana viime päivänä, kyllä se aina sieltä tulee. Aikaa on kuitenkin vielä viikko!

Tuija kirjoitti...

Heli: Hommaa on, mutta tekijä on taitava ja kokenut.
Unelma: Samaa mieltä olen, kauniita ovat.
Marjukka: Minäkin tykkään joulutoreista. Tänä vuonna en ole kuitenkaan yhdelläkään käynyt.
Kazza: Kiva kun ehdit vastavierailulle. Eiköhän se joulumieli vähitellen tule tännekin.