29.12.2009

Sataa, paistaa ja pakastaa

Nyt on reissu reissuttu ja kiva joulu takana. Ehdin saunoa neljässä eri saunassa ja nukkua viidessä eri sängyssä. Sain syödä jouluherkkuja useassa ruokapöydässä vielä useampaan kertaan. Tapasin vanhoja sukulaisia ja ystäviä ja tutustuin uusiin. Ja ennen kaikkea sain viettää aikaa rakkaitten lapsieni kanssa. Kiitos kaikille minua kestinneille ja hyvänä pitäneille!
Suomen matkani aikana ehdin ajaa satoja kilometrejä autolla, istua bussissa ja junissa ja taksillakin taisin ajella. Kunnon talvi ja lumimyräkät toivat oman jännityksensä matkustamiseeni. Paluu Belgiaan oli kuin olisin toiselle planeetalle laskeutunut. Pellot ovat vihreinä eikä lunta ole kuin pieninä, likaisina läjinä siellä täällä. Eilen paistoi vähän aurinko, mutta nyt taas sataa vettä. Tämä mikään talvi ole, toista se oli Suomessa.

Onneksi minulla on vielä vähän lomaa jäljellä. Jospa pakkaisimme koirat autoon ja lähtisimme pariksi päiväksi tutkimaan, miltä maailma näyttää Brysselin ulkopuolella.

5 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Olipa kivaa lukea, että sinulla oli mukava joulu täällä Suomessa. Kelit olivat tosiaan hieman huonot, mekin siirsimme kotiin paluutamme päivällä.

Stazzy kirjoitti...

Hei, jos kiinnostaa, yritän saada pystyyn ulkosuomalaisten bloggaajien foorumia:
http://ulkosuomalaisbloggaajat.foorumit.fi/

vilukissi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Tuokoot se paljon mukavia ja hyviä asioita tullessaan.

Tuija kirjoitti...

Unelma: Olihan se keli ajoittan vähän tuhruinen, mutta aina lumimyräkkä jatkuvan vesisateen voittaa :)

Stazzy: Kiitos linkistä.

vilukissi: Hyvää uutta vuotta sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Tuija, oikein hyvää uutta vuotta!
Liisa