16.4.2010

Punta punnan päälle

Voihan Bonanza ja irlantilainen lottokomissio! Taas on minulle tulossa rahaa ihan säkkikaupalla. Sain hetki sitten ilmoituksen työpaikan sähköpostiini, että olen voittanut irlantilaisten kuukausittaisessa Bonanza-promootiolotossa 1.350.000 puntaa.

Ilostuahan uutisesta piti, mutta heti oitis iski kuitenkin epäilys. Ehkäpä tämä viesti kuuluu niitten monien muiden samanmoisten sarjaan.
Miksi irlantilainen lottofirma maksaisi voiton Ison Britannian punnissa? Eurohan siellä on käytössä.
Entä miksi irlantilaisen firman sähköpostiosoite päättyy serbialaiseen tunnukseen .rs?
Entä miksi kukaan ei ole sanonut, että työpaikan sähköpostiosoite osallistuu automaattisesti lottoarvontaan? Ei, jotain mätää tässä täytyy olla.

En taida viitsiä ottaa Sir Kari Millipankkiin (nimi muutettu) yhteyttä ja antaa hänelle henkilötietojani. Monenlaisia asioita Sir haluaa minusta tietää, mutta pankkitiliäni ei kysele. Sehän kuitenkin olisi tärkein, että voisivat oikeaan paikkaan rahat lähettää.

Ihan huvikseni guugletin viestissä olleita arvovaltaiselta näyttäviä nimiä. Ei löytynyt kuin yksi, viestin allekirjoittanut koordinaattori-Kristiina. Hänellä onkin paljon kaimoja julkisuudessa.

Täytyy varmaan yrittää tänään eurolotota. Sitä ei voi salaa pelata, vaikka ei siinä kyllä mitään voitakaan.

2 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Noita koijareita riittää. Minullekin soitti joku huijari Norjasta, olin kuulemma voittanut arpajaisissa. Niin sitkeä soittaja oli, että kahdeksan kertaa illan aikana tuli puhelu samasta numerosta. Lopulta luulin, että jollakin on iso hätä. Varovainen saa olla näiden kanssa.

Tuija kirjoitti...

Aika selkeitähän noi huijaukset ovat, mutta varmaan ärsyttävää, jos puhelimitse yritetään. Sähköpostin saa sentään poistetuksi.