14.4.2009

Kadonnut karderobi

Etsin ja etsin, kaivoin kaikki laatikot enkä mitään löytänyt. Tai jotain sentään, yhdet punaiset sortsit. Mihin omituiseen paikkaan olen mahtanut kesävaatteeni viime syksynä säilöä?

Meillä ei ole kiinteitä vaatekaappeja tai vaatehuonetta vaan irtokomeroita, jotka täyttyvät liian nopeasti. Olen yrittänyt syksyisin siirtää kesävaatteet vinttiin ja keväällä takaisin samalla kun olen raahannut talvivaatteet komeroista yläkertaan. Eilen yritin aloittaa vaatteiden siirtourakkaa, mutta eihän se onnistunut. Kaivoin kaikki mahdolliset laatikot ja löysinkin vaatteita, mutta en niitä, mitä etsin. Laatikot olivat täynnä vanhoja, pois heitettäviä tai kierrätykseen annettavia vaatekappaleita, mutta mitään viime vuotisia hepeneitä ei käsiini sattunut.

Muistan ihan varmasti, että minulla on ainakin kahdet käyttökelpoiset, valkoiset pitkät housut ja muutama tunikan tapainen, jotka viime kesänä ostin. En tajua ollenkaan, mihin ne ovat kadonneet.

Jotain t-paitoja ja muita trikoorättejä kyllä osui silmiini, mutta niitä näytti aika kohdelleen kaltoin. Meillä taitaa vintin kätköissä piileskellä outo kutistamismörkö, koska vaatteet olivat oudosti pienentyneet muutaman kuukauden aikana.

Löytämäni sortsit kyllä sopivat päälle, vaikka ikänsä puolesta kuuluisivatkin museoon. Vedin ne jalkaani ja annoin periksi, aurinkoisessa puutarhassa oli paljon mukavampi touhuta kuin kuumalla vintillä. Jatkan kesävaatteiden etsimistä myöhemmin. Onneksi tälle viikolle ei ole luvattu helteitä ja pärjään vielä talvisissa (lue: tummissa) vaatteissani.

5 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

Minä löydän yleensä kadonneet kapistukset silloin kun etsin jotakin ihan muuta.
Pääsisipä jo etsimään kesaävaatteita.
Villapaita piti juuri äsken vetää takin alle, kun menin pihahommiin.

Marjukka kirjoitti...

Ai se on teillekin pesinyt, tuo kutistamismörkö meinaan. Meillä sellainen asuu vakituiseen, koska aina edellisen kauden vaatteet ovat kutistuneet vaatehuoneessa ;(
Täytyy ruveta perimään siltä vuokraa, uusien vaatteiden hankkiminen kun ei ole kaikkein halvinta hommaa ;D

Tuija kirjoitti...

Yritin samaa konstia kuin Famu falsetissa. Eipähän löytynyt vieläkään. Toivottavasti en ole heittänyt vaatekeräyslaatikkoon :(

Marjukka: Hyvä idea tuo vuokra! Mitähän siltä möröltä arvais pyytää.

Marjukka kirjoitti...

Siltä vois pyytää ihan mahdottomia, jospa vaikka muuttaisi sitten jonnekin muualle ;D

Tuija kirjoitti...

Joo, tai häipyisköhän se, jos antaisin sille omat suklaani?