25.4.2009

Minäkö se oon

Kiitos Eevalle haasteesta. Mielenkiintoista, saas nähdä, tunnistanko itsekään itseäni:

Nyt (ja aiemminkin) on ollut paljon liikkeellä fakta-haasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen.

1. Osaan heiluttaa korviani ja saan helposti olka- ja lantioniveleni pois paikoiltaan. Enää en niveliäni viitsi rasittaa, kipeytyvät muutenkin. Lapsena kuitenkin oikein mielelläni kauhistutin ihmisiä taidoillani.

2. Rakastan matkailua ja uusiin paikkoihin tutustumista. Olen samaa mieltä, kuin se ajattelija, joka sanoi: "Tärkeintä ei ole päämäärä vaan liike." En tiedä, olisiko matkailuintoni periytynyt maailman meriä seilanneelta iso-isoisältäni. Ei väliä, olenko maalla, merellä vai ilmassa, pääasia on, että eteenpäin mennään.

3. Lempivärini on punainen. Tosin vaatteistani sitä ei kyllä huomaa. Yleensä sorrun ostamaan tylsiä mustia vaatteita, kun se on niin helppoa. Joskus kyllä käytä peräti raikkaan ruskeitakin vaatteita. No, onhan noita vihreitä, oransseja ja punaisiakin, kun oikein asiaa mietin.

4. Minulla arpijalat. Vasemmassa polvessa on kamala, mustanharmaa muisto lapsuudesta. Olin kuusivuotias, kun kaaduin pyörällä ja polveen tuli iso haava. Lääkäri tikkasi, muttei muistanut puhdistaa. Oikean jalan nilkassa on vetoketjut sekä vasemmalla että oikealla puolen. Saapahan helposti auki, jos tarvitsee vielä neljännen kerran leikata.

5. Eläimet olivat minulle aivan yhdentekeviä, kun olin nuori. Muutama vuosi sitten mieli muuttui ihan yhtäkkiä ja tuntui siltä, että meille täytyy saada koira. Nyt koiria on kaksi, enkä edes osaa ajatella, mitä elämä olisi ilman niitä.

Eipä nuo nyt tainneet ihan ohjeen mukaan mennä, mutta ovat kuitenkin minua itteäni. Jos hukkaan joutuisin, tuskinpa noilla tuntomerkeillä kukaan löytäisi.

Nyt vähän kapinoin ja lähetän haasteen kahdelle bloggaajalle viiden sijaan: Famulle falsetissa ja Leenalle.

2 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

Uskoisin, että noista vetoketjuista viimeistään sinut tunnistaa, jos hukkaan joudut ;D

Famu falsetissa kirjoitti...

Haaste vastaanotettu!