30.4.2009

Rahat meni, mutta lupaa ei tullut

Päätin eilen katsoa jääkiekon MM-kisojen Suomi-Tsekki-ottelun netin kautta. Ensin kyllä tutkin, josko joku 35 tv-kanavastamme olisi pelin näyttänyt, mutta ei tietenkään. Pitäisi olla vissiin satelliittiantenni, digi-tv ja vielä suomalaisia ohjelmia näyttävä kortti tai laatikko. En minä niistä oikein mitään ymmärrä. Meillä on vain paikallinen kaapeliliittymä, joka on toistaiseksi riittänyt.

Tutkin MM-nettisivuilta tarkkaan ja huolellisesti, kuinka kirjaudutaan käyttäjäksi, kuinka maksetaan katseluoikeus ja mitä tehdään, jos tulee ongelmia. Kaksi ensimmäistä onnistui mainiosti. Loin oman tilin ja maksoin luottokortillani haluamani matsin katselumaksun 6,95 euroa. Sain vahvistuksen sähköpostiini ja aloin seurata peliä.

Mitä */.)&#":ä! "You are not authorised to follow this broadcast", sanoi näyttöni. Kuulin kaiuttimista, että joku yritti oikein suusanallisesti ilmoittaa varmaan samaa asiaa, vaikka kunnolla en puheesta selvää saanutkaan. Ihan pikkuisen alkoi pään sisällä keittää. Peli oli jo alkanut ja maalejakin tehty. Kävin läpi kaikki viankorjaamisohjeet, tein niin kuin kehotettiin ja yritin uudestaan. Ei vieläkään mitään!

Yritin ottaa yhteyttä ohjelman tarjoajaan ja selvittää asian. Nettisivulla ilmoittavat, että paikalla ollaan 24/7, mutta olivat tainneet kuitenkin juuri nyt mennä jäähalleille katsomaan meneillään olevia matseja, enkä saanut apua. Kyllä otti päähän!

Lähetin asiakaspalveluun aika vihaisen sähköpostiviestin, mutta vielä en ole vastausta saanut. En usko, että rahojani palauttavat, mutta jonkinlaisen selityksen kyllä haluaisin.

Onneksi Suomi sentään voitti!

3 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Otan osaa harmistukseesi.

Kaikesta huolimatta, Hauskaa vappua!

Marjukka kirjoitti...

Minä olen kerran seurannut peliä netin kautta, silloin onneksi lopulta onnistui, vaikka olikin kyllä työn takana!

Tuija kirjoitti...

Tuli kuin tulikin vastaus lähetyksen apumiehiltä. Harmi vain kun tuli myös yllättävä nettipimennys, etten voinut alkaa asiaa veivata. Yritänpä oikein ohjeiden mukaan heti, kun kerkiän. Jospa vaikka saisin yhteyden johonkin Suomi-matsiin.