23.9.2009

Etikettimessut

Kyllä aamulla vähän ihmettelin, kun ajoin messukeskuksen ohi ja yritin väistellä kaikenmaalaisia autoilijoita. Liikkeellä näytti olevan koko Eurooppa. Mitkä ihmeen messut täällä nyt on?

Selvisihän se, kun katsoin tarkkaan kylttiä, etikettimessuthan ne! Tai voihan ne olla myös nimilappu-, osoitelappu-, merkki-, leima-, nimiömessut (?), miten nyt kukin haluaa sanan "label" kääntää.

Täytyy sanoa, että nauratti. En ole koskaan kuullut, että etikettejä varten täytyy järjestää monen päivän pituiset megamessut. Luulin, että nimilaput ja muut läpyskät messutaan jossain konttoritarvikemessuilla. Tosin en ole lapuille ennen suonut ajatustakaan, joten ihan vaan mutu-tuntumalla tämä luulo. Ilmeisesti paperinpalat (toivottavasti en nyt halveeraa ketään etikettiammattilaista) ovat kuitenkin aikamoinen business. Autojen lisäksi messualueelle valui metroasemalta uskomaton määrä enemmän tai vähemmän tärkeän näköisiä miehiä ja naisia asiakirjasalkkuineen ja matkalaukkuineen. Sinne ne menivät, osoitelappuja tutkimaan. Nauratti vielä enemmän.

Metroasemalla vastaantulevat nimilappuasiantuntijat varmaan luulivat, että minulla on tosi hyvä päivä, kun hymyilin heille kaikille. Olisivatpa kuulleet, kuinka sisälläni hirnui ja räkätti.

No niin, ei vakavalle asialle saisi nauraa. Messujen laajuudesta päätelle etikettiteollisuus ei ole mitään lipuilla pelaamista. (Käsky itselle: Lopeta jo se tyhjän nauraminen!!!)

3 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Hyvä sinä, joka saat arkisestakin asiasta hymyn naamallesi.

Famu falsetissa kirjoitti...

Etikettimessut. Tätähän voi pyöritellä päässään pikään. Alan pyöritellä.

Tuija kirjoitti...

Unelma: En voi sille mitään, minua naurattaa usein näkemäni (ainakin omasta mielestäni) omituisuudet :)

Famu: Se on oivallinen pyörityssana, vaikka Metikettiessut tai messutiketit tai...