13.9.2009

Vastauksia ja palkintoja

Edellisessä postauksessani olleeseen kilpailuun tuli sen verran vastauksia, etten ryhtynyt ollenkaan arpomaan vaan päätin, että kaikki kolme olivat voittajia. Onnea Liisa, Heli ja Eeva!

Palkinnot ovat lähes valmiina postitusta odottamassa kunhan vaan saan osoitteet. Sähköposti tuijaj (ät) yahoo (piste) com odottelee osoiteviestejä. Ilmoittakaa myös, jos haluatte tietopaketin jollain muulla kuin suomen kielellä.

Vastauksista sen verran, että nappiin meni kaikilla. Tokihan Suomi EU:hun kuuluu, Slovakiassa siirryttiin euroihin tämän vuoden alusta (viime vuonna euroja alkoivat käyttää Malta ja Kypros) ja Bulgaria sekä Romania liittyvän Euroopan Unioniin vuonna 2007. Jäsenyysneuvotteluja käydään Turkin, Kroatian ja Makedonian kanssa. Taidettiin ne keskustelut aloittaa myös Islannin kanssa vähän aikaa sitten. Ja niin kuin Heli totesi, lähentymisneuvotteluja käydään Serbian, Montenegron, Bosnia-Herzegovinan ja Albanian kanssa. Tosin neuvottelut Serbian kanssa ovat tällä hetkellä jäissä.

Lupaan, etten enää vaivaa lukijoitani näin tylsillä ja vakavilla aiheilla. Jatkossa pitäydyn ihan vain omiin arkipäiväisiin tapahtumiin.

3 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Multa meni ihan ohi tuo kilpailu! Onneksi kuitenkin joku vastaus tuli. Muutenkin kun on hurahtanut tuohon facebookiin, niin meinaa bloggailu vähän jäädä vähemmälle. Oikein hyvää syksyä sinulle kuitenkin kyllä täällä poikkeilen, vaikka en aina viestiä laita. :)

Anonyymi kirjoitti...

E sinä ole kirjoitellut mitään tylsää!!! Mukavaa viikonloppua!

vilukissi kirjoitti...

piti olla, ett ET ole...