22.9.2009

Hyödyllinen henkilö

Kävelin iltapäivällä työterveysasemallemme ottamaan työnantajan tarjoamaa jokavuotista flunssarokotetta (ihan sellaista tavallista vain) ja olin sulaa matkalla. Täällä on ollut tosi lämmin päivä. Olisi pitänyt pukeutua ihan vaan kesävaatteisiin, mutta enhän minä sitä tajunnut aamuisen viileyden jälkeen.

Siinä kävellessäni soitin pojalleni ja puhelun loputtua olin oikein tyytyväinen. Hänellä oli vähän ongelmallinen tilanne yhden opiskelujutun kanssa ja sitä yhdessä pohtiessamme onnistuin antamaan hyvän neuvon. Olimme kumpikin mielissämme, kun ongelmaan taisi löytyä ratkaisu. Kyllä äideistä on hyötyä!

Takaisin töihin palatessani nappasin kännykällä muutaman kuvan matkani varrelta. Tällaiselta Euroopan pääkaupungissa näytti tänään:

Tärkeän rakennuksen tärkeä aukio

Olisi ollut kiva istua katukahvilassa ja lepuutella jalkoja

Heijastuksia

3 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

ai että, ja minä poljin kotiin töistä melkoisessa tuulessa ja kylmässä sateessa! Päätin, että nyt on etsittävä huomisaamuksi jonkinmoinen takkikin päälle.

Famu falsetissa kirjoitti...

Olen tässä miettinyt saakoha täällä lainkaan tänä vuonna sitä tavallista flunssarokotusta, kun puhutaan vaan siitä sikaflunssasta. Hauska tuo heijastuskuva.

Unelma kirjoitti...

Mukavaa on, kun pidät meitä ajantasalla näiden pääkaupunkikuvien välityksellä.

Me saamme seuraavan kerran nauttia terassikahveista vasta ensi kesänä.

Rokotuksista ei ole meidän pitäjässäkään vielä mitään puhuttu.