22.9.2009

Loma-aamupäivä

Kylläpä sain paljon aikaan tänä aamuna! Ensin kävin nilkan kanssa fysioterapeutilla, sitten vein muutaman paketin postiin, käytin asuntovaunun katsastuksessa, vein koirat lenkille, tein ruokaa, söin, siirsin kuvia koneelle ja nyt istun tässä. Kohta lähden töihin.

Bussipysäkki ihmisille ja ihmisten pyörille. Katokset kummassakin.

Pyysin eilen puoli päivää lomaa tiistaille, kun oli omia hommia kerääntynyt aika paljon. Kävelin fysioterapeutille aikaisin aamulla ja yritin vähän nilkkaa jumpata. Ei se oikein tehokasta ole, mutta varmaan parempi kuin ei mitään.

Postiin kävelin kolmen paketin kanssa. Lopultakin sain EU-kilpailuni voitot lähetetyiksi, toivottavasti posti kuljettaa paketit nopeasti perille.

Pyöräparkki vai pyörätie?

Asuntovaunu piti pitkästä aikaa kiinnittää auton perään ja kuljettaa lähikylään katsastettavaksi. Vähän siellä sai jonottaa, mutta muuten kaikki meni hyvin. Jopa alkeellinen hollannin kieleni sujui kiitettävästi. Nyt on taas kaksi vuotta aikaa ajella ja kuljeskella ainakin ilman katsastushuolia.

Pitäisi varmaan useammin ottaa puoli päivää vapaaksi. Tuntuu, että hommat hoituvat paljon tehokkaammin kuin viikonlopun löhöpäivinä.

Kumpi mahtoi olla ensin: liikennemerkki vai siniset karmit?

Kuvat meidän kylältä.

1 kommentti:

Unelma kirjoitti...

Kylläpä oletkin saanut paljon aikaiseksi. Minä en kylläkään uskaltaisi asuntovaunua ajaa tai vetää perässäni. Reipas olet.