7.2.2009

Kiireinen lauantai

Minulla oli aamulla aika kampaajalle. Edellisestä käyntikerrasta olikin jo yli kaksi kuukautta ja se on ehdottomasti liikaa. Ei tällaista lyhyttä, suomalaista tukkaa saisi niin pitkään kiduttaa ja yrittää itse hoitaa.

Käyn nykyisin oman kylän armenialaisella kampaajalla. Tämän löysin, kun aikani olin ensin etsinyt edes vähän kelvollista paikkaa työpaikan läheltä. Kampaajani vanhemmat muuttivat Belgiaan vuosia sitten ja kampaajani on täällä syntynyt. Liikkeessään hänellä on töissä isänsä (parturi ammatiltaan), vaimonsa (Armeniasta löytynyt kaunis, nuori nainen, myös kampaaja) ja belgialainen nuori kampaajamies. Tänään näytti paikalla olevan aikamoinen kiire. Asiakkaita oli jo aamulla kaikki tuolit täynnä. Paikalla hyöri vain kampaajani ja hänen isänsä. Lopulta kun minun vuoroni tuli, kuulin, että belgialaisen kampaajan vaimo oli aamuyöstä synnyttänyt ja tuore, toisen poikalapsen isä jäi ainakin vielä tänään vaimonsa luo sairaalaan. Siksi siis työväkeä oli vähemmän kuin tavallisesti.

Onneksi minulla oli aamuaika, varmaan myöhemmin päivällä asiakkaan joutuivat odottamaan vuoroaan pitkään.
Nyt on tukka taas oikean värinen ja pituinen. Yritän muistaa tilata seuraavan ajan aikaisemmin kuin kahden kuukauden kuluttua. Päätä on paljon helpompi kotona hoitaa ja vääntää kuntoon, kun leikkaus on kohdallaan.

Ei kommentteja: