21.3.2009

Jääkiekon sijasta

Seurailen juuri BBC:ltä Walesin ja Irlannin välistä rugby-ottelua. Lajihan on tosi mielenkiintoista ja hauskaa katseltavaa! Tilanteet vaihtuvat vikkelään ja tulos muuttuu sen mukaisesti.

Jääkiekkoa seuraisin mielelläni, mutta täällä sitä ei ainakaan meidän kaapelikanavilta näy. (Taas tuli Irlannille pisteitä. 7:stä 12:een ihan yhdessä vilauksessa.) Rugby ei tietysti yhtä vauhdikasta ole kuin jääkiekko, mutta onhan kentälläkin kokoa enemmän kuin kaukalolla.

Säännöistä en vielä ole perille päässyt. Kaikista kummallisinta pelissä on pelaajien ajoittainen kasaantuminen yhteen läjään. Muutama mies jää läjän ulkopuolelle ja hetkessä on pitkulainen pallo kaivettu kasan keskeltä takaisin peliin.

Saa nähdä, kumpi voittaa. Nyt juuri tilanne on Irlannin hyväksi 14-12.

2 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

Minä en ole koskaan seurannut tuota lajia (rugby), täällä Suomessa vähän oudompi laji! Jääkiekko on minunkin ehdoton ykköslajini! Eilenkin tulimme illalla klo 23 kotiin omasta (minä en pelaa ;D)pelistä, ja sen jälkeen vielä katselimme nauhoittamamme sm-liigan playoff-pelin. Olemme siis varsinaisia "urheiluhulluja" ;D
Täällä on kaunis auringonpaiste, joten oikein aurinkoista sunnuntaita sinulle!

Tuija kirjoitti...

Kiitos Marjukka! Aurinko näyttääkin pilkistävän sumun läpi. Harmi, kun jalkavaivan takia en pääse ulkoilemaan.
Keväistä sunnuntaipäivää sinullekin!