31.3.2009

Yhdyssana, 12 kirjainta

Sana alkaa v:llä ja loppyy ä:hän ja kuulostaa sekä näyttää tosi ankealta suomalaiselta sanalta. Mikä se on? No tottakai välilevytyrä, iskiakseksikin kutsuttu. Sellainen minulla kuulemma on tuolla alaselässä.

Hain eilen sairaalasta skannaustulokset enkä avannut kirjekuorta vaikka kovasti teki mieli. Tänään kävin lääkärillä, mutta mukava omalääkärini oli lomalla. Juttelin hetken toisen tohtorin kanssa ja hän tuon tyrä-diagnoosin kertoi. Lisäksi sanoi, että vaivaan on kaksi hoitovaihtoehtoa: joko kunnollinen lepo tai leikkaus. Käski uudestaan omalle lääkärille ensi viikolla, niin voin hänen kanssaan sopia, miten hoidetaan.

Lepäämään en ainakaan pitkäksi aikaa aio alkaa, on jo muutenkin kertynyt sairauslomia viime aikoina ihan riittämiin. Ei se leikkauskaan hauskalta kuulosta. Odottelen nyt ensi viikkoon ja mietin sitten uudestaan. Särkylääkkeitä on sentään vielä.

Töissä olivat ajatukset ihan muualla kuin työasioissa. Iloa sentään toi eilen työkavereilta saamani tuoksuva kukkakimppu.

4 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

Minulla oli sellainen jokunen vuosi sitten. Se kesti 9 kuukautta, ja parani itsestään. Niissä kuukausissa oli kestämistä. Toivon, että sinä paranet nopeammin.

Marjukka kirjoitti...

Nuo selkävaivat ovat aina tosi kiusallisia! Entisellä työkaverilla samanlainen vaiva leikattiin. Kaunis kukkakimppu! Tsemppiä sinulle!

Leena kirjoitti...

Täälläkin podetaan alaselkävaivaa, mutta ei ole kuuleman mukaan mitään leikattavaa. Kärvistelyä kylläkin ja särkylääkkeiden syöntiä. Niin ja jumppaa ison pallon päällä yms.

Tuija kirjoitti...

Kiitos kaikille sympatiasta :) Selkä on nyt vähän parempi, joten sen kanssa vielä jotenkin tulee toimeen, mutta vasen jalka! Voi hitsit, että särkee. Alue polvesta nilkkaan on kuin tulessa. Mitähän sille keksis?