23.3.2009

Valitaan kolmesta nopein

Oli taas tänään pakko käydä lääkärin puheilla, kun työnteko ei sujunutkaan niin kuin toivoin. Lonkka ja vasen jalka kipeytyivät siistissä sisätyössä niin, etten saanut ajatuksistanikaan enää selvää.

Tohtori näytti huolestuneelta, eikä minun ihan kamalan paljon tarvinnut kysellä hoito- ja tutkimusmahdollisuuksia, kun hän ehdotti CT-skannausta. Suostuin ilman muuta. Lääkäri ehdotti, että varaan ajan kaikista kolmesta lähi sairaalasta ja menen sinne, mihin nopeimmin pääsen. Tulosten jälkeen mietitään, menenkö seuraavaksi reumalääkärille vai ortopedille vaivaani valittamaan. Pika-avuksi sain vielä persuksiini kipupiikin, josta tuntui olevan heti apua.

Toinen, tai oikeastaan kolmas, iloinen asia oli, että sain osa-aikaista sairauslomaa kahdeksi viikoksi. Töissä varmaan tykkäävät, kun sentään joka päivä olen paikalla vaikka sitten vain puoli päivää. Kun vain jaksaisin nousta niin aikaisin, että pääsisin lähtemään ennen aamuruuhkaa.

3 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

Onneksi sinulla on siellä hyvä lääkäri. En ollut uskoa silmiäni, kun kirjoitit, että lääkäri ehdotti varaamaan ajan kolmesta sairaalasta, täällä ei tulisi kysymykseenkään tuollainen! Täällä ei paljon välitetä, vaikka potilas joutuisi odottelemaan miten kauan tahansa ;(

Tuija kirjoitti...

Minäkin vähän hämmästyin tuota kolmea sairaalaa, mutta ihan loogiseltahan se vaikuttaa. Tilaan kolme, käytän yhden ja peruutan loput. Töissä eivät usko, että on hyvä lääkäri, kun ei mihinkään suuriin toimenpiteisiin ole toistaiseksi vaivani kanssa ryhtynyt. En kuitenkaan vielä suostu tohtoria vaihtamaan, niin mukava tämä omalääkäri on.

Heli kirjoitti...

Samaa kolmen ajan varausta minäkin ihmettelin.. Toivottavasti sait ajan pian! Ja toivottavasti saat paikat kuntoon!